O nas

Stworzyliśmy wyjątkowy miejsce pełne włoskiego temperamentu i smaków przesiąkniętych zapachem świeżych ziół, pizzy, makaronów i owoców morza.

Serce lokalu czyli kuchnia z piecem opalanym drewnem, wita gości już w samych podwojach lokalu. Niepowtarzalny aromat roznosi się już od progu otwartej kuchni, tym samym ukazując jak przygotowywane są dania. Kubki smakowe uraczyć możemy pizzą wypiekaną na szesnaście sposobów, szerokim asortymentem makaronów, oraz oryginalnie przyrządzanymi daniami mięsnymi i rybami.

Całość oferty doskonale uzupełniają zupy oraz obszerna paleta przystawek i deserów. Z myślą o najwyższej jakości serwowanych dań, większość makaronów takich jak lasagne, tagliatelle, gnocchi czy pierożki ravioli. Mocnym punktem restauracji jest sezonowość. Uzupełnieniem stałej oferty są wkładki zmieniające się z każdą porą roku. Jesienią są to dania obfitujące w moc grzybów, wiosna natomiast pojawiają się dania ze świeżych szparagów. Latem są to świeże mule i ostrygi oraz małże św. Jakuba. Wyśmienitym dodatkiem do dań są wina.